دانستی های جالب در مورد قیمت سنتور
نوشته شده توسط : گرین پست

اختلاف قیمت سنتور

سنتور یکی از سازهایی است که تقریبا 70 درصد علاقه مندان به موسیقی آن را می پسندند و به دنبال یادگیری آن هستند. زمانی که کسی قصد یادگیری سنتور می کند معمولا ابتدا آموزشگاه و یا استاد مناسب را پیدا میکند. زمانی که میخواهد سنتور لازم را تهیه کند به طور معمول سنتور را انتخاب میکند که استاد به او پیشنهاد می دهد. البته گاها دست به سرچ و گشت و گزار در اینترنت میشود... خب در نهایت تصمیم به خرید می گیرد.

چیزی که اینجا روشن میشود تفاوت های میلیونی قیمت سنتور است. مگر می شود یک سنتور با سنتور دیگر در این حد تفاوت قیمتی داشته باشند. اما باید به این نکته توجه داشت که سنتور نیز مانند سایر محصولات انواع مختلفی دارد و بسته به نوع آن قیمت متفاوتی نیز می گیرد. به عنونا مثال مدل لاکوک مانند سل کوک 9 خرکی است اما در مقايسه با سنتور سل كوک صداي زيرتري دارد و از نظر كوك نيز يك پرده بالاتر از سنتور سل كوک مي‌شود. سنتورهای 10، 11 و 12 خرکی نیز از مدل‌های دیگر سنتور است که برای تک نوازی مناسبتر است.

اساتید موسیقی اعتقاد دارند که در خرید سنتور باید معیار اول سازنده ساز باشد اما آیا واسطه گران فروش آلات و ادوات موسیقی به سازندگان اصلی ساز اشاره می‌کنند؟ خب در اکثر موارد نه، ولی مراجع تخصصی و با اسم و رسم مانند ساز24 نام سازنده را به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در مشخصات ساز معرفی می کنند. سنتورها معمولا مزین به مهر خالق آن هستند که به نوعی ضمانت کیفیت آن‌ها محسوب می‌شود. از برترین نوازندگان سنتور هم می‌توان به پرویز مشکاتیان، سیامک آقایی، ابوالحسن صبا و اردوان کامکار اشاره کرد.

قیمت سنتور باید معیار دوم خرید و فروش این ساز باشد. اگر سری به سایت‌های آنلاین فروش آلات و ادوات موسیقی مانند ساز24، دیجی کالا، دیوار و شیپور و ... بزنید، متوجه می شوید که از یک میلیون تومان تا سی میلیون قیمت‌ها در نوسان است. مثلا « بسته سنتور علیزاده یک مهر با قیمت 1350 هزار تومان در ساز24 به فروش می رسد. در مقابل سنتور پژوهشکده سنتور گوهر ویژه با قیمت 11 میلیون در این سایت خریداری شده است. البته نباید فراموش کرد که سنتورهای دست دومی نیز وجود دارند که افراد در سایت هایی مانند دیوار و شیپور آگهی می کنند و قیمت آنها به نسبت مناسب است اما آیا مورد اطمینان هستند؟ قطعا باید هنگام خرید خرید سنتورهای دست دوم دقت کنید که دچار تاب‌خوردن و انحنا از ناحیه صفحه زیرین شوند.



منبع: اختلاف میلیونی سنتورها





:: موضوعات مرتبط: شناخت آلات موسیقی , ,
:: برچسب‌ها: سنتور , خرید سنتور , راهنمای خرید سنتور , خرید ساز ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 بهمن 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
حمید در تاریخ : 1399/5/13/1 - - گفته است :
دلیل اصلی اختلاف قیمت سنتور ها میتواند تجربه سازنده در ساخت و پرداخت بهتر ساز باشد و این موضوع بی شک در صدای نهایی ساز هم تاثیر بسزایی خواهد داشت.

/weblog/file/img/m.jpg
رضا در تاریخ : 1399/4/7/6 - - گفته است :
قیمت گذاری سنتور به نظر من در مراحل ساخت ان باید محسوب شود چرا که اگر ساخت به قصد فروش باشد و قیمت جوری گذاشته شود که فروش اتفاق نیافتد در واقع به تمام مراحل ساخت ضربه زده، پس صحیح است که قیمت ان را خود سازنده تعیین کند و هر کسی برای زمان و زحمت خود قیمتی متفاوت تعیین میکند

/weblog/file/img/m.jpg
بهنام در تاریخ : 1399/4/1/7 - - گفته است :
همیشه میبینیم که چوبی که خشک تر و قدیمی تر هست برای ساخت استفاده میشود ساز نهایی همیشه قیمت بالا تری خواهد داشت ولی باید این را بدانید که من از یکی از اساتید ساخت ساز پرسیدم و ایشان گفتند چوبی که کامل کامل خشک شده باشد برای ساخت ساز مناسب نیست چرا که کمی رطوبت برای انتقال مناسب صدا لازم است

/weblog/file/img/m.jpg
محسن علیاری در تاریخ : 1399/1/10/7 - - گفته است :
قیمت گذاری سنتور همیشه مسئله بحث برانگیزی در میان اساتید بوده... برخی معتقدند چوب هرچه عمر بیشتری داشته باشد و خشک تر باشد صدای شفاف تر و بهتری دارد و برخی معتقدند چوب اگر کمی رطوبت در آن مانده باشد صدای بهتری دارد.


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: